Livrare și Retur

 

Modalităţi de transport

Clientul poate alege dintre următoarele modalităţi de transport:

  1. Curier rapid - livrare la domiciliu, durata transportului 2-4 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii. În cazul plăţilor cu card bancar, durata transportului se calculează din momentul confirmării plăţii. Cost: 20 lei.
  2. Preluare colet la sediul EASYTOBE DESIGN (Oradea, str. Dr. Louis Pasteur nr. 36C).

 

Returnarea produselor

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Va recomandam pastrarea ambalajului original pentru protejarea integritatii produselor (cutie, plic etc.).

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat; consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

EASYTOBE DESIGN va rambursa in cel mai scurt timp contravaloarea produsului (maxim 14 zile calendaristice) de la data informarii SC EASYTOBE DESIGN SRL de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract si acceptarea returului.

SC EASYTOBE DESIGN SRL va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat, in cazul in care SC EASYTOBE DESIGN SRL nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul (se va lua data cea mai recenta). Formularul de retur e un model și nu e obligatoriu. OUG 34/2014, clientul trebuie sa furnizeze datele necesare returnării. Clientul intelege odata completat formularul de retur, acesta accelereaza procesul de retur.