Top 10 cele mai șic magazine second-hand din  lume!

Top 10 cele mai șic magazine second-hand din lume!

Moda este a doua cea mai poluantă industrie din lume, producând aproximativ 80 de miliarde de articole de îmbrăcăminte pe an. Așadar, ce ar trebui să facă un consumator responsabil și verde? Hainele vintage nu sunt, nici pe departe, o noutate, iar regalitatea modei de la Hollywood, precum Lady Gaga, Nicole Richie și Chloë Sevigny, demonstrează continuu că să porți haine la mâna a doua e mișto, util și sănătos pentru planetă.

Să luăm lumea la pas! Iată cele mai șic magazine second-hand din Londra până în Los Angeles.

New York, SUA

Feng Sway

Pe jumătate magazin vintage, pe jumătate pepinieră, acest tărâm de vis boem vinde covoare vintage, bustiere și pantaloni palazzo din mătase din anii '70, printre plante exotice de jad și aloe.

 

 

Berlin, Germania

Townes

Piese de arhivă de la Raf Simons, Commes de Garçons și Helmut Lang tapetează pereții magazinului vintage din Mitte. De asemenea, puteți găsi tricouri vintage excentrice și ochelari de soare.

 

 

Austin, Texas

Feathers Boutique

Aprovizionat cu maxidresuri, caftane și veste de catifea, acest magazin este garderoba de vis a unui rocker boem, la prețuri excelente.

 

Paris, Franța

Thanx God I'm a VIP

Mătase vintage Givenchy și Commes de Garçons la prețuri corecte? În Paris? Bine ați venit la Thanx God I'm A VIP.

 

 

Los Angeles, California

Melrose Trading Post

În fiecare duminică, la colțul dintre Melrose și Fairfax, veți găsi cei peste 100 de vânzători care alcătuiesc Melrose Trading Post, un paradis vintage din West Hollywood plin cu un sortiment infinit de produse artizanale, bijuterii de argint vintage, pantaloni Levi's și bluze de mătase din anii '80. Ia-ți două ore bune doar ca să-ți faci o idee despre ofertă.

 

 

Tallinn, Estonia

Fankadelik Vintage 

Ascuns pe o stradă pietruită fermecătoare din Orașul Vechi din Tallinn, veți găsi Fankadelik Vintage, un salon de coafură semi-retro și magazin vintage, cu jachete Prada vintage din piele lăcuită și genți din piele de crocodil din anii '70. Cea mai bună parte este că prețurile nu sunt Prada.

 

Londra, Anglia

William Vintage

William Banks-Blaney este cunoscut drept „regele vintage-ului” de către fanii săi de primă mână, printre care se numără Lady Gaga, Victoria Beckham și Amal Clooney. Clienții omagiază articolele lui Courrèges din anii 1960 și ale lui Gianni Versace din anii '80 și '90.

 

Milano, Italia

Groupies vintage

Un paradis pentru cei care poartă haine de stradă. Gândiți-vă la Champion, Kappa și Fila din anii '90, împreună cu fuste de catifea și topuri cu mărgele.

 

Lausanne, Elveția

Soda Boutik

Magazinul drăguț cu două etaje arată ca o adevărată casă de păpuși. Așteptați-vă la un stoc bine aranjat de bluze și rochii mini vintage, pe care proprietarul le procură din Japonia.

 

Copenhaga, Danemarca

Time's Up Vintage

Acest loc subteran este cel mai bine păstrat secret din Copenhaga. Aici veți găsi tricouri polo Fendi din anii '90, eșarfe vintage Yves Saint Laurent, un cufăr de bijuterii plin cu coliere cu logo-uri vintage Chanel și Dior și ochelari de soare Prada și Givenchy.

Înapoi la blog