5 Beneficii ale Shoppingului SH

5 Beneficii ale Shoppingului SH

Dacă ar fi să alegem doar cinci din mulțimea de bonusuri și avantaje ale cumpărăturilor la mâna a doua, ar trebui să începem neapărat cu plăcerea exploratorului și căutătorului de comori:

  1. Poți găsi lucruri inedite, piese ieșite din strânsorile modelor trecătoare, ceva incredibil, unic și... foarte ieftin.
  2. Reluăm aici acel „foarte ieftin” de la primul punct, ca să-l elaborăm un pic. Deși provenite de la casele de modă cunoscute, branduri consacrate, mărci la modă, hainele Second Hand au prețuri mult mai mici decât produsele noi ale acelorași case de modă, branduri și mărci. Practic obții calitate la un preț mult mai mic!
  3. Dacă traiul sustenabil și salvarea planetei sunt subiecte care te preocupă, contribuția ta la o lume mai verde prin garderoba Second Hand este un mare beneficiu, pe care îl poți adăuga acum arsenalului tău.
  4. Sprijină o afacere locală, mică, dar clădită pe entuziasm și pasiune.
  5. O lume mai bună. Second Hand Shopping merge mână în mână cu Shoppingul Etic. Poate nu ți se pare că o achiziție la mâna a doua poate face diferența, dar adevărul e că orice contribuție contează atunci când e vorba de răsturnarea unui model care s-a dovedit a fi distrugător.
Înapoi la blog